header.png

 Interesse in het sponsoren van de “Olympic Stars” ?

Binnen het OlympicStar team wordt er voortdurend gewerkt aan het ontwikkelen van ontdekte talenten. In samenwerking met het bestuur van Rayon West van de Nederlandse Basketball Bond en het bedrijfsleven creëren wij de ideale omstandigheden en zijn wij in staat de juiste mogelijkheden aan te bieden voor ambitieuze basketballers om zich verder te ontwikkelen. De sponsoren van de OlympicStars willen graag de selectiespelers in de gelegenheid stellen om op het veld de beste prestaties neer te zetten. 

 07820 7

Onze sponsoren zien  hun steun daarbij als investering en willen daar samen met onze organisatie ook het maximale resultaat uithalen. Naast het vergroten van de zichtbaarheid en de herkenbaarheid van uw organisatie willen wij daarnaast gezamenlijk de communicatiedoelstellingen van uw organisatie realiseren. Wij bieden dan ook naast onze "standaard" sponsorpaketten de mogelijkheid om een op maat gesneden sponsorpakket samen te stellen waarbij de ideeën van uw bedrijf volledig bespreekbaar zijn.

De spelers van de OlympicStar selecties roepen associaties op als, jong, professioneel, dynamisch, strijdlustig, saamhorig en gepassioneerd.  Deze kernwoorden zijn ideale instrumenten voor een positieve uitstraling van uw merknaam. Binnen onze sportieve omgeving, eventueel gekoppeld aan de digitale wereld middels onze of uw website, heeft u als sponsor de gelegenheid om zich aan leden, bezoekers en toeschouwers van het Nederlandse Basketbal te presenteren met specifieke uitingen voor deze doelgroep.  

Uw bedrijf krijgt elk jaar een "progress-report" zodat u goed de vooruitgang en de behaalde resultaten kan volgen.

 

Alle steun is nodig en van harte welkom. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u zich wenden tot ons secretariaat.

Informatie: Monique Enos, e-mail adres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

 

 Dorp 1Bring Basketbring Basket_1

 

 Sponsoren

 

 
BCargo LT_CMYKkopielogo kleur_1

 

logo-trans 


Fotografen

Janneke Pater is één van de vrijwillige fotografen die bij het OlympicStars project actief is.  Zij is voornamelijk actief op het gebied van portretfotografie en het fotograferen van evenementen en festivals. Meer informatie over haar werkzaamheden kunt u vinden door het bekijken van deze link.

 Visitekaartje achterkant

 

 

 

 

 

Header_transparant_rebounde.png
Sterren online:
We hebben 8 sterren online
Zoeken