header.png

Privacy

Olympicstars is de verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens die worden verzameld via deze website. Olympicstars.nl respecteert uw privacy en houdt zich aan de regels die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt.

Olympicstars.nl kan deze privacy en cookie policy eenzijdig wijzigen. We adviseren u daarom om deze policy regelmatig op wijzigingen na te gaan. Om de privacy en cookie policy op te slaan of te printen kan u gebruik maken van de knoppen die op deze pagina zijn opgenomen.

 

Olympicstars.nl publiceert bepaalde gegevens die wij in uw account of profiel hebben opgenomen op de website. Deze gegevens zijn toegankelijk voor alle bezoekers van de website. Bij het invullen van de door olympicstars.nl aangeboden formulier  is aangegeven welke gegevens op de website worden gepubliceerd. Bij het electronisch doorgeven van uw gegevens aan de olympicstars.nl is met u tevens afgesproken welke gegevens op de website worden gepubliceerd. Indien u niet wilt dat deze gegevens openbaar zijn, dan kan u dat via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. laten weten Uw gegevens worden dan niet (meer) op de website gepubliceerd.

Olympicstars.nl zal uw gegevens nooit niet aan de derden verkopen.

In sommige gevallen kan u via deze website doorlinken naar websites van derden. Olympicstars.nl is niet verantwoordelijk voor de gegevensverwerking of het privacybeleid van deze derden. Ook is Olympicstars.nl niet verantwoordelijk voor de eventuele verwerking van uw openbare persoonsgegevens door andere gebruikers van deze website.

 

U kunt uw gegevens opvragen en verzoeken om ze te laten corrigeren of verwijderen. Stuurt u hiertoe een bericht met uw persoonsgegevens aan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

 

Header_transparant_rebounde.png
Sterren online:
We hebben 9 sterren online
Zoeken